Ons verhaal

Description

Wij hebben een duidelijk doel

In de Scandinavische landen geloven we dat we tegenwoordig allemaal verschillende voorkeuren hebben voor schoonheids- en haarproducten. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelen van een product? ROZE AVENUE onderzocht deze behoeften en creëerde een gloednieuw beauty essential concept. Een concept geïnspireerd en gecreëerd door een groep toegewijde haarstylisten en beauty liefhebbers over de hele wereld.
Image

Wij zijn meer dan alleen een roze fles

Al onze producten zijn gebaseerd op pure en effectieve formules, zonder overbodige ingrediënten. In plaats daarvan maken we eenvoudig te gebruiken beautyproducten die echt werken. Duurzame schoonheid, sociale verantwoordelijkheid en betaalbare luxe.

ROZE AVENUE streeft naar een wereld met 100% VEGAN en dierproefvrije beautyproducten. Het bevat geen SLS of parabenen. Omdat we meer zijn dan alleen een roze flesje.

Ontdek alles wat je nodig hebt voor de perfecte verzorgingsroutine voor je haar met onze producten die al het werk doen, zodat jij dat niet hoeft te doen. In één oogopslag zul je beseffen dat ROZE AVENUE voor jou is gemaakt.

Mr.Courtney Henry

DIRECTOR X HOSPITAL

Geur & ingrediënten

Lees meer over de actieve ingrediënten en de geur die we gebruiken voor onze producten van Roze Avenue.

VIEW COLLECTION

VIEW COLLECTION