OVER ROZE AVENUE

Over ons

In de Noordse landen geloven we dat we tegenwoordig allemaal verschillende voorkeuren hebben als het gaat om schoonheids- en haarproducten. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelen van een product? ROZE AVENUE heeft deze wensen onderzocht en een gloednieuw concept voor essentiële schoonheidsproducten ontwikkeld. Een concept dat is geïnspireerd en gecreëerd door een groep toegewijde haarstylisten en beauty liefhebbers over de hele wereld.

WE ARE

MORE THAN JUST A PINK BOTTLE

Al onze producten zijn gebaseerd op schone en effectieve formules, we laten het ingewikkelde en gekke achterwege. In plaats daarvan maken we makkelijk te gebruiken schoonheidsproducten die echt werken.

Duurzame schoonheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en betaalbare luxe. ROZE AVENUE streeft naar een wereld met 100% veganistische en dierproefvrije schoonheidsproducten. Ze bevatten geen SLS of parabenen. Want we zijn meer dan alleen een roze fles.

Ontdek alles wat je nodig hebt voor de perfecte haarverzorgingsroutine met ons assortiment producten die het zware werk voor je doen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Je zult meteen merken dat ROZE AVENUE voor jou gemaakt is.

Vegan Friendly

Al onze producten zijn 100% veganistisch, wat betekent dat geen van onze producten dierlijke ingrediënten bevat.

Dierproefvrij

Onze producten zijn dierproefvrij, wat betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten niet op dieren worden getest.

Parabenenvrij

Er is vermoeden dat parabenen een negatief effect hebben op de hormonale balans. Bij Roze Avenue willen we aan de veilige kant zijn, dus we hebben parabenen uit al onze producten verwijderd.

Sulfaatvrij

Sulfaat wordt vaak toegevoegd aan shampoos en zepen omdat het bijdraagt aan het schuimeffect. Echter, sulfaat staat erom bekend het haar uit te drogen en de natuurlijke oliën weg te nemen. Daarom hebben we sulfaten uit al onze producten verwijderd.

Geen microplastic

Microplastics zijn niet gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Hierdoor belanden ze via je doucheputje in de oceanen. We willen voorkomen dat microplastics in de oceanen terechtkomen en het milieu schaden. Daarom bevatten Roze Avenue-producten geen microplastics.

Anti Fade Kleurbescherming

Anti-fade kleurbescherming is een technologie die je haarkleur inkapselt en vervaging voorkomt. Veel van onze producten hebben anti-fade kleurbescherming.

WILT U
CONTACT OPNEMEN?

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

NEEM HIER CONTACT OP:

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.