Ons verhaal

Beschrijving

We hebben een simpel doel

In de Scandinavische landen geloven we dat we tegenwoordig allemaal verschillende voorkeuren hebben voor schoonheids- en haarproducten. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelen van een product? ROZE AVENUE heeft deze wensen onderzocht en een gloednieuw beauty essential concept gecreëerd. Een concept geïnspireerd en gecreëerd door een groep toegewijde haarstylisten en schoonheidsliefhebbers over de hele wereld.
Image

We zijn meer dan alleen een roze fles

Al onze producten zijn gebaseerd op schone en effectieve formules, we slaan het moeilijke en de gekte over. In plaats daarvan maken we gebruiksvriendelijke schoonheidsproducten die echt werken. Duurzame schoonheid, sociale verantwoordelijkheid en betaalbare luxe.

ROZE AVENUE streeft naar een wereld met 100% VEGAN en dierproefvrije schoonheidsproducten. Het bevat geen SLS of parabenen. Omdat we meer zijn dan alleen een roze fles.

Vind alles wat je nodig hebt voor de perfecte haarverzorgingsroutine met ons assortiment producten die het zware werk doen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Je zult in een oogwenk beseffen dat ROZE AVENUE voor jou is gemaakt.

Meneer Courtney Henry

DIRECTEUR X ZIEKENHUIS

Parfum & Ingrediënten

Lees meer over onze actieve ingrediënten en het parfum dat we gebruiken voor onze Roze Avenue producten.

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK COLLECTIE