PERFUME &
INGREDIËNTEN
Lees meer over onze actieve ingrediënten en de parfums die we gebruiken voor al onze Roze Avenue-producten.

OVER ONZE GEUR

Jasmijn & Rozenbloesem

_________

De TOPNOTEN van een geur staan vaak bekend als openingsnoten of hoofdnoten, omdat ze de geurnoten zijn die direct bij het aanbrengen worden herkend.

Heliotroopbloem, sandelhout & Patchouli

________

De MIDDENNOTEN beginnen vlak voordat de topnoten vervagen en zullen een grote invloed hebben op de komende basisnoten.

Vanille, Witte Musk & Jasmijn, samen met noten van amber.

________

De BASISNOTEN zijn verbonden met de periode waarin de geur vervliegt, dus de basisnoten zullen de uiteindelijke blijvende indruk creëren.

OVER ONZE ACTIEVE INGREDIËNTEN

Amarantzaad

helpt haarzakjes te versterken en werkt om haarstrengen te beschermen en te herbouwen tegen schade veroorzaakt door hitte, vervuiling en chemische behandelingen.

Arganolie

vermindert gespleten haarpunten en breuk en bevordert een gezondere hoofdhuid. Arganolie staat ook bekend om het voorkomen van haaruitval en het bijdragen aan dikker haar.

Avocado-olie

is extreem rijk aan zuren en vetten, waardoor het diep in elke individuele haarstreng kan doordringen en vocht kan bieden. Deze gunstige vetten versterken ook de haarstreng en voorkomen breuk.

Castorolie

is een voedzame plantaardige olie afkomstig van de castorboon. De olie heeft sterke voordelen, waaronder het versterken en voeden van de hoofdhuid.

Citroenzuur

is een 100% natuurlijk ingrediënt dat wordt aangetroffen in citrusvruchten. Het staat bekend om zijn pH-regulerende eigenschappen dankzij de voordelen van citroen. Citroenzuur bevat vitamines B en C, magnesium en calcium, wat bijdraagt aan het verzachten van het haar, het behouden van de haarkleur en het toevoegen van glans.

Kokosolie

staat bekend om het bieden van volume en het bevorderen van haargroei. De olie draagt bij aan het langer laten groeien van het haar door overvloedige hydratatie en eigenschappen die breuk verminderen. Kokosolie beschermt ook het haar tegen onbalans in eiwitten en schade wanneer het nat is.

Grapefruitextract

helpt bij het bestrijden van ophoping die de eiwitlaag op haarstrengen kan beschadigen. Het extract bevat vitamines A en C, die ook bijdragen aan het stimuleren van haargroei.

Jasmijnbloemolie

is een lichte olie die gemakkelijk doordringt in het haar en hydratatie biedt. De olie draagt ook bij aan de natuurlijke vochtbalans en elasticiteit van het haar.

Jojobaolie

is het perfecte ingrediënt voor mensen met een zeer gevoelige huid. Het helpt de hoofdhuid af te sluiten met een beschermende barrière om vochtverlies te voorkomen.

Kiwi-extract

biedt vocht en verjongende voordelen dankzij antioxidanten. Kiwi bevat vitamines C en E, evenals essentiële mineralen zoals zink, magnesium en fosfor, die allemaal samenwerken om het haar te verfrissen en te herstellen.

Shea Butter

heeft een goede spreidbaarheid en biedt het haar een vochtboost. Shea butter is ook verrijkt met vitamine E.

Zonnebloemzaadextract

helpt het haar te verzachten en glans toe te voegen. Bovendendien biedt het overvloedige vocht zonder het haar te verzwaren.

Quinoa-eiwit

biedt haarbescherming tegen warmtegereedschap zoals föhns en stijltangen. Het is bewezen dat het haar meer glans, kracht en zachtheid geeft, terwijl het ook de haarkleur verlengt.

Tarwe-eiwit

vermindert de porositeit van het haar en biedt kracht. Terwijl het haar sterker maakt, maakt tarwe-eiwit het ook gemakkelijker te stylen. Dit eiwittype bereidt het haar voor om vocht vast te houden, vermindert breuk en elimineert pluis.